fredag 11. mai 2012

/ SENSORER

Da er sensorene på plass! Vi er veldig glad for å kunne presentere Tine Hegli fra Snøhetta og Thomas Liu fra Atelier Oslo som årets sensorer. Sensuren vil være fra mandag 4.6. til og med onsdag 6.6.


Laternen Sandnes / atelier Oslo

Opera Oslo / Snøhetta

/ DIKT & VEILEDNING

Vi ofre for dårlig
samvittighet -
som strekker vår
utilstrekkelighet
i tro på å strekke til:

Gi oss en dråpe
"La skure"- essens,
en ørliten "slakk
av på krava" tendens -
så vi kan få oss
en god natts hvil.

jeg kommer innom salen kl 12 idag, fredag, samt kl 12. søndag, denne uken. Neste uke setter jeg opp noen faste tider der jeg kommer innom. Hvis det dukker opp spørsmål av mer akutt art eller passiv aggressive øyeblikk (jvf Lydia), , er jeg som regel på mellomrommet eller på salen ved siden av datasalen, eventuelt tilgjengelig på tlf 92829585.

God knall,
Olav


/ DAK


Både mandag 14.5. og fredag 18.5. kommer det hele tre daksistenter til å være på på salen tilgjengelig.  Så få frem deres spørsmål og utfordre dem! I den siste uken før innleveringen vil de komme innom for litt brannslokking

torsdag 10. mai 2012

/ VEILEDNING FREDAG

Jeg kommer en runde innom salen fra ca klokken 12 og utover imorra.

Vi ses!

Lydia.

/ VEILEDNING DAK-NIKOLAJ

Jeg kommer til å være innom salen fra mandag 14. mai og utover siste del av eksamensperioden. Inntil da er jeg tilgjengelig på telefon og det er bare å sende melding eller ringe (45473452 - dersom jeg ikke tar den, ringer jeg tilbake). 


hilsen Nikolaj

tirsdag 8. mai 2012

/ VEILEDNING&TIPS&TRICKS
Hei!

Jeg vet at dere har oppheng denne uka, men dere har kanskje spørsmål som kan taes i runder på salen også.
Jeg kommer til å ta en runde på salene idag (tirsdag) fra klokken 1400 og utover, og imorra (onsdag) fra klokken 1200 og utover.
Jeg skal sette opp noen tider for slutten av uka også - kommer tilbake til det!

Hvis dere vil ha en avtale er det bare å sende meg en epost på lydia.anker@gmail.com, eller sms/ring meg på 46 67 48 40.

Også må dere bare ta kontakt utenfor de tidene jeg gir dere! Jeg er nokså fleksibel på tida - spesielt denne uka.

God jobbing!

Lydia

mandag 7. mai 2012

/ NB OPPHENG

Plansjer henges opp i pauser eller før oppstart pinup. Oppsatt er tid er oppstart av gjennomgåelsen.

søndag 6. mai 2012

/ FORUM TORSDAG 10.5.

Etter pinupen har vi satt opp et forum torsdag kl 1315 med "open end". Meld gjerne inn spørsmål/tema inne onsdag kl 0900 slik at vi kan forberede oss.

Vi har nå satt hvite plater på Mellomrommet, 3 stk per gruppe. Vi vil være på plass på Mellomrommet klokken 10 i morgen, slik at første pulje kan starte å henge opp da og være klart til start 10:15. Ellers er det supert om også resten av gruppene henger opp sine prosjekter i Mellomrommet i pausene, slik at vi alltid er klar det tidspunktet vi skal starte! Så slipper vi å være sånn på etterskudd i tidsplanen:)

Ha en fin uke!