onsdag 21. desember 2016

Ark6 god jul

Kjære kommende ark6 studenter

Da nærmer vi oss det siste semester i deres grunnutdanning i arkitektur og vi ser veldig frem til å arbeide sammen med dere til våren. Vi har lagt ut en del nøkkeldatoer i kalenderen som der finner på ark6.no og vil supplere fortløpende når undervisningsoppleggene blir bekreftet.  Så følg med.
Vi har også forberedt en liten hjemmelekse her som dere skal gjennomføre før semesterstart. Vi ser frem til å diskutere den med dere i løpet av introuken og bygge videre på den gjennom våren.

Og mens julefreden senker seg i Norge etter hvert så er dessverre ikke fredfullt mange andre plasser i verden. Selv om situasjonen kan se håpløst ut kan vi bryr oss som medmennesker og kan bidra med vår stemme at menneskerettigheter blir ivaretatt både i konfliktområdene og her hjemme i Norge.
I akutte kriser har vårt fag lite å stille opp med , samtidig kan arkitektur og planlegging har en stor betydning før og etter konflikter. Marwa Al-Sabouni´s TED talk er et sterkt innlegg og minner oss om vårt ansvar og våre muligheter.


Jeg ser frem til vi møtes om noen uker - tenk gjerne i mellomtiden litt rundt hva dere vil ha ut av semesteret og vær nysgjerrig. Ta gjerne kontakt om dere lurer på noe . Vi snakkes 6.2. kl 1015.


Steffen Wellinger for ark6 teamet