onsdag 20. februar 2013

// Peer pinup

Plan for pinup neste uke ligger nå ute på wiki.

Intro og oppfrisker i ArchiCAD på fredak 22.02

Jeg kommer til å forberede en liten intro og oppfrisker i ArchiCAD førskommende fredak ettersom jeg oppfattet at det var av interesse fra forrige fredak. Kommer til å gå gjennom de mest grunnleggende funksjonene, og ellers er det bare å spørre om det er noe dere lurer på. Fint om alle har ArchiCAD installert på laptopen i forkant og ta med mus, da blir alt så mye enklere.

Hildegunn

// kretsløp urban farming


http://urbanfarmers.com/

tirsdag 19. februar 2013

// Peer pinupOnsdag 27.2. har vi satt dagen til en "peer pinup". I peer pinupen kobler vi to grupper so skal arbeide sammen med hvert prosjekt i 90 min. Tanken er å få opp materialet som ligger i prosjektet på veggen (i utstillingskorridoren) og utvikle det. Formatet er delvis gjennom kjent for dere «reflekterende grupper». I tillegg til arkitekturkritikken fra «reflekterende gruppe» så skal begge grupper utvikle prosjektene videre i fellesskap. Det er også ment i øvelse til å sette seg inn i andres prosjekter og utvikle prosjekter som man ikke har direkte eierskap til. Det vil være noen læringsassistenter til stedet som kan bidra med innspill i diskusjonen. Hver gruppe får en plate i stående format. Ta gjerne kontakt ved spørsmål.

mandag 18. februar 2013

// Ønskeliste


Etter påske er det muligheter for eksterne workshops og forelesninger. Vi ønsker oss innspill fra dere om hvilke tema eller forelesere som er på deres ønskeliste. Av økonomiske og miljømessige årsaker foretrekker vi besøk fra Norden eller webbaserte tiltak. Send ønskene inn her