fredag 3. juni 2011

ROTOR prosjekter - smakebit

Fotos


Trenger du nytt profilbilde på Facebook? Lurer du på hva som skjedde etter middagen på avslutningsfesten? Fortvil ikke, fotostuddassen er her for deg!

Bilder fra avslutningsfesten ligger nå ute på Torget - Ark6 - ROTOR FOTO - 110529 Avslutningsfest.

Hvis det er flere som sitter på fine bilder, så er det bare å laste dem opp i samme mappe. Jo flere, jo bedre osv.

onsdag 1. juni 2011

Hvordan prosjekterer du nå?

I  arkitektur 6 har vi retter fokus mot prosjekteringsmetoder; både generelt, for prosjekteringsgruppene og hver enkelt student.

Som dere husker har vi diskutert deres tilnærming i oppgaven "hvordan prosjekter du?" under introdagene til ROTOR.

Pga diplomgjennomgåelsene har vi ikke funnet et passende tidspunkt til å følge opp dette men vi ønsker å oppfordre dere til å komme med en skriftlig refleskjon om progresjonen og status på dette spørsmålet etter avsluttet ark6. Dette kan  gi oss verdifulle innspill og kan også være en viktig refleksjon for dere i overgangen til masterstudiet.
Vi har laget en egen "oppgave" i it`s learning eller send på mail til Steffen. Ikke obligatorisk men ønsket :)

Helgeknask

Her kommer vi til å legge ut litt forskjellig aktuell info som dere kan kose dere med i langhelgen. Lykke til med sensurforberedelser!

stor interesse for deres prosjekter

Vi har fått veldig positive tilbakemeldinger på deres prosjekter i forbidnelse med vernisagen i går - oppgaven og deres forslag har potensialet til å skape innspill til den videre utviklingen av sykkelbyen Trondheim. Vi håper derfor at dere også kan laste opp deres plansjer og evt supplerende materialet på it`s learning frem mot helgen. Vi har opprettet en egen "oppgave" (det er dog ikke obligatorisk ).

mandag 30. mai 2011

ROTORkaker

Til alle dere som baker nydelig ROTORkaker i kveld; dere kan komme med kakene på salen i pausen i diplomgjennomgangene i morgen fra kl. 10:35 - 10:50. Supert om noen har lyst til å være med å hjelpe til i 10 minutter med å få satt opp kaker og farrisbokser! Vi gleder oss til vernisage..

.. dette tar ikke slutt her.....


Som tidligere nevnt har vi i ROTOR  fokusert på en helhetlig tilnærming til prosjekteringen med litt ekstra fokus på prosjekteringsprosessen. Dette fokuset fører til at vi må velge bort kunnskapselementer som er viktige aspekter i forhold til vårt fag og som kan og må studeres i selvstudie.
Dagens lille drops er brann.
lenke til veiledning til teknisk forskrift  - les gjennomveiledningen og gjrøe dere kjennt med begrepene risikoklass/brannklasse , materiellsikkerhet , personsikkerhet.
Vi vil rette spesiell fokus på rømning
Løsningene som er beskrevet er preaksepterte og i større prosjekter vil det i stor grad brukes vurderinger av brannteknisk konsulent i tillegg.
En forelsning til brannteknsik konsulent Elin Tørlen Lønvik finner dere her

Ta kontakt om dere lurer på noe og takk for en fin fest

Sensurheftet

sensurheftet til nedlasting finner dere her

Tisplan sensur
søndag 29. mai 2011

Refusjon plotting

Flere stilte spørsmål angående refusjon av plotting i dag. Dere har penger tilgode fra Berlin-turen, som det nå er siste sjanse å få gitt til dere på noe vis. Dessverre er det sånn at det på grunn av skolens interne reglement, ikke er mulig å dele ut disse pengene kontant. Det er derfor kun de gruppene som plotter på NTNU sin plotter som får sponset sin plot. Vi beklager at det er sånn, men her må altså byråkratiet få råde.


Registreringsskjema for refusjonen finner dere her