onsdag 1. juni 2016

// prosjektrefleksjon

Frem til nå har vi mottatt 19 av 180 tilbakemeldinger - enda litt mer å gå på og vi minner om fristen torsdag kl 1800. Lykke til og ta kontakt om dere lurer på noe.

// Medvirkningsapp Nyhavna

NTNU Live Studio sitt bilde.Vi søker etter betatestere av en ny app for brukermedvirkning som er utviklet ved IDI i samarbeid med Fakultet for Arkitektur og billedkunst. Testen skal foregår torsdag 3.6. eller fredag 4.6. på Nyhavna og forutsetter androidtelefon. Meld dere på til Steffen og blir med på en tur i finværet. 
Is til alle som blir med  Første mann til mølla og maks 15 plasser.

Delta! er en app som ønsker å tilby en morsom og engasjerende form for brukermedvirkning i byutvikling. I appen får brukeren en oversikt over planleggingsprosjekter i sitt område, og mer informasjon om dem.
For hvert prosjekt kan brukeren svare på en spørreundersøkelse som kan minne om et rebusløp, og kalles i appen for et oppdrag. Når et oppdrag starter får man beskjed om å dra til en startposisjon som vises på et kart. Her svarer man på første oppgave. Deretter får brukeren en beskrivelse som forklarer hvordan man kommer seg til neste oppgave.

tirsdag 31. mai 2016

/ SITAT TIL SENSUR

”Dersom en omtale (sensur)skal ha noen nytteverdi, må den balansere mellom en diskusjon av prosjektets mer eller mindre åpenbare kvaliteter og en kritisk analyse som tar for seg det potensialet som ikke er fullt ut realisert. Dermed kan den provosere frem en innsikt som kan påvirke fremtidig praksis.”

Michael U. Hensel , AHO i Arkitektur N 0309

Sitatet kan også gi noen innspill i prosjektrefleksjonen i denne uken

// Presentasjon til sensorSom tidligere nevnt tar dere med en presentasjon/forklaring av deres prosjekt til gjennomgåelsen. Den vil foregår ca 10-15 min ved siden av plansjen.  Dere kan ta med materiale fra skisseboken, referanser, modellfoto mm , men ikke materiale som er produsert etter innleveringen.
Husk å forklare og ikke beskrive - og vi vet at dere har jobbet mye :)
Lykke til og ta kontakt om det er noen spørsmål.

// NYSKAP - SENSURPLAN

... finner dere HER