torsdag 13. februar 2014

Bemanning

I ukene fremover vil vi bidra med sporadisk veiledning uten lister. Det er altså når vi er rundt om på salene dere har mulighet å spørre om ting - og husk, dumme spørsmål kan ofte bidra til at dere ikke gjør noe dumt.

Truls er borte fredag 14.2, mens Steffen blir borte hele uke 8. Siri holder på med konkurranse, men vil være mer tilgjengelig uke 8. Jølle, Elena, Bendik og Luca er på salen når de føler for det.

Bruk dagene godt, prøv å produsere ting før dere går for langt i å diskutere. Peer pinup'en neste torsdag blir en diskusjon dere studenter imellom, dette for å få en dialog rundt det dere har kommet frem til til da.

onsdag 12. februar 2014

CAD-repetisjon, Mandag, Datasalen. Oppstart 09:15.

Agenda:
Fordelar m/ bruk av BIM
Kort gjennomgang av interface til Archicad/Rhino
Sjølvstendig videotutorial-repetisjon. (Me finn videoar, du tar med headset)


Som me nemnte på introdagen, er det lurt at kvar gruppe vel seg eit felles CADprogram slik at samarbeidet vert lettare. Revit fungerer kun med Windows, men som de veit, kan ein installere windows på mac’en :-) Sjølv om du har programmet, sjekk at du lisensen fortsatt er gyldig.

Etterkvart som prosjektet vert utvikla, vil kanskje nokon prosjekt bevege seg i retning eit parametrisk design som krevjer Rhino/Grasshopper. Dette og AdobePakken kan me også vere behjelpelige på.

Archicad
Revit:


Daniel & John

streiftur


lego - dispatchworkNettsiden til dispatchwork og Jan Vormann finner dere HER  . Vi ønsker å laste opp flere bilder til NTNU`s bidrag og vi vil oppfordre dere til å sende oss gode bilder av deres "innfill" på Leüthenhaven. Send dem til truls.stangeland()ntnu.no eller wellinge()ntnu.no.

tirsdag 11. februar 2014

Forelesning onsdag 1015 - Tredjeplasser / Aksel Tjora

OBS: Det er i S4 (og ikke i S3 som skrevet i pamfletten)

Frirom på seks:førti

Frirom som er prosjektert av tidligere Ark6 studenter og Vitasser blir presentert som en del av 6:40 onsdag 12.2. Les mer pa facebook


mandag 10. februar 2014

Folkehelsemeldingen / rydding

Folkehelsemeldingen som Geir Arild Espnes nevnte (som relevant) under forelesningen i dag, finner dere her.

- - -

Husk at vi starter klokken 0915 (les; 0910) i morgen - i S4.
Yr melder sol/sky, vindstille og tre grader til tomtebefaringen. Med andre ord: ekte trøndersk bikinishortsvær.

Til oppstart onsdag skal salene være RYDDET for alle ark5 modeller o.l. Stablestolene skal være i seminarsalen, og det er kun disse og prosjektoren som skal være på lerretsiden av forhenget.