onsdag 22. februar 2012

/ TOMTESKISSER

foto fra adressa.no

Torsdag 1.3. skal vi ha en gjennomgang av deres skisser fra og rundt tomten. Stedet blir AB_galleriet og Jostein skal kommentere fra 10.15. Heng opp deres tomteskisser ved siden av presentasjonen for peer pinupen innen onsdag slik at Jostein kan se på det på forhånd. Få opp på veggen det dere har - det finnes ikke "stygge" skisser.


/ PEER PINUPPeer pinup neste onsdag skal foregå i utstillingskorridoren ved biblioteket. Alle grupper får 1,2m (1 platebredde)  hver til oppheng. Vi starter 9.15, så alt må henges opp før det.
Husk å skrive tydelig gruppenummer over prosjektet (er dere usikker på nummeret finnes det på wiki under 03 Praktisk/gruppeinndeling). De som har tomt i Munkhaugveita henger opp på "bibliotekssiden", Ark. Christies gate på motsatt side.


Det har vært spørsmål om layout og krav til innlevert materiale. Vi har sett en vedlig bra progresjon i arkitrip 4 og vil utfordre dere til å presentere alternative ideprosjekter som er dokumentert gjennom skisser, modell, projeksjonstegninger, diagrammer, tanker om materialitet mm. Ikke bruk tid på presentasjon men heng opp det dere har gjort til nå i startboxen, ikke bruk tid på layout. Peer pinup er ikke en innlevering, men en mulighet til å få tilbakemelding på det dere har gjort så langt! Tidsplan for dagen finner dere her!  Dere skal bidra aktiv i  hverandres prosjekter gjennom dagen - så ta med skisseutstyr og gjerne en stol til AB galleriet (bibliotekskorridoren).

/ RHINO

Foto fra www.rhino3dhelp.com


For dere som er interesserte i å lære Rhino, anbefaler vi å laste ned programmet før fredag, slik at dere slipper å bruke tid på dette da.Betaversjon for MAC kan lastes ned gratis her!
Betaversjon for PC kan lastes ned gratis her!

tirsdag 21. februar 2012

/ COMPUTATIONAL ERSTATTES AV RHINO

Pga sykdom er vi nødt til å avlyse fokusdagene på computational design torsdag/fredag. Vi kommer tilbake til det senere.

Fredag settes det opp intro til Rhino fra 0900 på datasalen.

mandag 20. februar 2012

/ WORKSHOP WE ARE YOU


Alt dere skrev i forbindelse med workshopen We Are You arrangerte, er nå samlet her. Bruk det som dere ønsker, i for eksempel startbox o.l.

/ INTRO ARKITRIP 4

I morgen klokken 10:15 kjører vi en kort intro til Arkitrip 4/ skisserende modellbygging på tegnesalen.