torsdag 27. mars 2014

Steffen fredagJeg må dessverre i et møte i morgen tidlig og blir muligens noe forsinket. Beklager det og håper at det ikke medfører problemer.

Inspo

Jeg (truls) tar langhelg, så for å bidra med inspirasjon uavhengig av tid og sted, får dere to relevante videoer. Dvs, jeg synes de er uhyre relevante, spesielt nr 2. Dere kan synes hva dere vil, så lenge dere synes noe. /GODHELG

mandag 24. mars 2014

pc til forelesning tirsdah

vi skal teste et presentasjonsverktøy som er utviklet ved ntnu i morgen. Ta gjerne med pc .

Peer Pinup 2 - Hvordan

Vi tar alt på salen denne gang, så slipper dere å flytte alt. Det betyr imidlertid at det kan være gunstig å rydde litt på forhånd, slik at det blir plass rundt pultene, samt fokus på de rette tegningene/modellene etc.

Alle gruppene stiller fortsatt ut på papplater, ta da med det viktigste. Modeller er også lurt å bruke under seansene. Hovedformål med peerpinup er å sammen diskutere og videreutvikle prosjektene, bruk derfor alt dere har av tegnesaker og modellmateriale for å få mest mulig ut av dagen. I arbeidet med å tegne og modellere for andre, kan det godt være dere finner ut nye ting for dere selv. Fokuser på læringsutbytte, diskuter størrelser og sammenghenger. Vil dere besøke bygget?

Plan: Samme grupper som sist, kart viser sammenheng og hvem som starterTidsplan

0915 Oppsett + mingling

     Evaluer andre prosjekter, hent ut så mye dere kan

1030 Røde gruppers prosjekt diskuteres

     Knas/ formes/ bearbeides og utvikles

1200 Lunsj

1300 Sorte gruppers prosjekt diskuteres

     Knas/ formes/ bearbeides og utvikles

1445 Oppsummering