onsdag 1. februar 2017

Interessert i en internasjonal master ved NTNU??

Hvis dere er interessert i et alternativ til den 5årige masteren i arkitektur har vi blant annet 2årige programmer i Urban Ecological Planning og Sustainable Architecture. Siden det er internasjonale masterprogrammer har de påmelding litt før og presenteres allerede tirsdag. Og det med gratis Pizza!!
Mer info og påmelding finner dere her: https://www.facebook.com/events/1218809914862478/

Oppstart

-->
Hei!

Nå er det bare én uke igjen til oppstart av ark6, og vi gleder oss til å komme i gang!

Vi starter kl. 10:15 på tegnesalen, rom 313.

Her kommer det litt info:

Vi stiller med felleslunsj på mandagen og dere må ha med tegnesaker (A4 blokk) og utsyr til modellbygging. (Saks, tapetkniv, papp, tre etc).

Til mandag så må dere ha bestemt gruppene dere skal jobbe i. Man kan være mellom 1 og 3 i hver gruppe. Vi anbefaler å jobbe helst 2 eller 3 sammen, da dere skal jobbe med et stort, komplekst bygg, og man har mulighet til å komme lengre i prosjektutviklingen om man har noen å diskutere med underveis.

Alle de tre salene er i bruk den første uka og vi trekker lodd på studio og plass etter det.Så ikke rigg til pulter og lignende før oppstart;)

Håper at dere kan innen mandag svare på undersøkelsen “Hvordan prosjektere du?” Denne finner du HER


 

tirsdag 31. januar 2017

Grupper ark6 2017

 Fyll inn gruppene her (+ annen info):

Google Sheets

mandag 30. januar 2017

Alt på salen skal kastes/Ryddes

Vi holder på å gjøre studioene klare til oppstart, og alt som ligger på salene kommer til å bli kastet. 

Hvis du har noe som ikke skal kastes må det hentes innen tirsdag 30.01.17, kl 08:00. Det som ligger i skuffene vil ikke gå i søpla, men alt som ligger oppå/ rundt og i gangen står i faresonen. Markus har allerede gitt dere beskjed om at fristen var kl. 12:00 i dag, og ingen ting var hentet, så det har derfor allerede blitt kastet en god del. Materialer har blitt puttet i en felles bunke slik at det kan brukes til oppstarten.

Ark6