torsdag 11. april 2013

// Review 2

Gjennomgangslister til Review 2 i neste uke finnes på Wiki her, for de som ikke allerede har funnet det. Vi kjører samme format som på Review 1 før påske. Vi gleder oss til en ny gjennomgang!


// 9.15 fredag 12.4

Frokostmøte for de som ønsker å delta i morgen kl 9.15. Signe H.N. forteller om workshop i India som hun var på i påsken. Dette blir spennende!

onsdag 10. april 2013

Læringsassistenter

Vi går noen runder på salen i morgen og på fredag hvis dere vil prate med oss. Tuva vil være tilstede før 13.00 på torsdag, og Jenny går rundt på fredag.

Vi sitter i salene i den samme gangen som datasalene. Hvis det er noe dere lurer på, er det bare å komme innom. Vi setter stor pris på besøk!

Jenny og Tuva.

// archicad teamwork

v/ kristian torsdag kl 1300 i studio

// Archicad bistand


Nikolaj (til høyre i bildet) skal bistå med Archicad kompetanse sammen med Hildegunn frem mot semesterslutt. Hildegunn koordinerer og tar mot spørsmål og innspill. 
Nysgjerrig på bildet ? hør her

tirsdag 9. april 2013

// Dagens lille


//fredak onsdag 10.4

Hildegunn kommer en tur på salen i morgen kl 9.15, med ekstra hjelp til de som driver med archicad.

mandag 8. april 2013

// BIM og Deichman tirsdag 9.4.


Vi starter seminaret om Deichman og miljø 0945 på salen. Fra 1230 er det BIM dag med lunsj og foredragsholde Einar Hagem, Lund Hagem Arkitekter AS: Nytt hovedbibliotek Deichmann, Oslo Morten M. Ræder, Nordic — Office of Architecture: Terminal 2 OSL/Gardermoen Lars Ribbum, Dark Arkitekter: BARCODE, Oslo Sigurd Wirstad, Forsvarsbygg: Forsvarsbygg - offentlige byggherre med fokus på BIM i alle faser.
Meld dere på med mail til anne.kristin.stenersen()ntnu.no- ennå ledige plasser.