onsdag 22. februar 2012

/ PEER PINUPPeer pinup neste onsdag skal foregå i utstillingskorridoren ved biblioteket. Alle grupper får 1,2m (1 platebredde)  hver til oppheng. Vi starter 9.15, så alt må henges opp før det.
Husk å skrive tydelig gruppenummer over prosjektet (er dere usikker på nummeret finnes det på wiki under 03 Praktisk/gruppeinndeling). De som har tomt i Munkhaugveita henger opp på "bibliotekssiden", Ark. Christies gate på motsatt side.


Det har vært spørsmål om layout og krav til innlevert materiale. Vi har sett en vedlig bra progresjon i arkitrip 4 og vil utfordre dere til å presentere alternative ideprosjekter som er dokumentert gjennom skisser, modell, projeksjonstegninger, diagrammer, tanker om materialitet mm. Ikke bruk tid på presentasjon men heng opp det dere har gjort til nå i startboxen, ikke bruk tid på layout. Peer pinup er ikke en innlevering, men en mulighet til å få tilbakemelding på det dere har gjort så langt! Tidsplan for dagen finner dere her!  Dere skal bidra aktiv i  hverandres prosjekter gjennom dagen - så ta med skisseutstyr og gjerne en stol til AB galleriet (bibliotekskorridoren).

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar