fredag 7. februar 2014

Takk for en god oppstart

Nå kjører vi på

Her er foreløpig gruppeliste, vennligst gi beskjed om den har feil / mangler.
Gruppenavn vil bli utdelt etter hvor dere sitter. Det er fritt vilt å finne seg plass på salene, men det skal være 8 grupper på de to første salene, fire på seminarsalen.

Mandag forventer vi at alle sitter klar kl. 0910. Og så håper vi at vi aldri må mase om at forelesninger begynner på angitt tidspunkt, ikke x=n minutter etterpå. (Se for dere at alt begynner 15min før.)

Kommende uke begynner vi å gå i dybde på vårens temaer. Tirsdag blir det tomtebefaring, og i denne sammenheng ser vi oss nødt til å flytte forelesningen fra 1015 til 0915, slik at det blir tid til å spise lunsj før man skal ned til teateret. Dette får dere bekreftelse på på mandag.

- - -

For de som vil begynne å sette seg litt inn i aktuelle tematikker over helgen, så er Active Design og Designed to Move gode inspirasjonskilder.

I videoen under kan dere f.eks høre Dr. Karen Lee presentere Active Designs grunnlag og hovedtrekk.

".. seeing that escalators and elevators are actually electricity using devices. So whenever we don’t move ourselves, we’re actually relying on some type of external energy source, and generating carbon..." 26:05
Fant desverre ikke presentasjon med slides

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar